Information

Oferte speciale

Binocluri Contine 144 produse.

 • Binocluri

  STARMAX Astronomie va ofera o selectie de binocluri si lunete terestre comerciale si profesionale destinate pentru observatii terestre, vanatoare, astronomie, sport, observatii la pasari - birdwatching - realizate de cei mai importanti producatori de binocluri pe plan mondial. Am selectat dintre numeroasele branduri de binocluri si lunete terestre existente in prezent doar producatori cu un renume solid in acest domeniu, care aduc constant inovatii si noi modele. De asemenea, consideram ca nu este in avantajul nostru si al utilizatorului sa oferim acele branduri care nu ofera decat copii (de multe ori la o calitate mai scazuta) ale originalului.

 • Monoculare

  Monocularele Celestron sunt instrumente optice extrem de portabile ce pot incapea in orice buzunar. Realizate din sticla optica de inalta calitate acoperita antireflex multistrat si prisme Bak4, la fel ca seriile de binocluri al caror nume il poarta, monocularele Celestron permit observatii cu un singur ochi la puteri de marire intre 6X si 10X la natura, pasari, sport, concerte, evenimente in aer liber si vanatoare. Toate modelele sunt umplute cu azot pentru a preveni aburirea lentilelor si sunt protejate la apa pentru a rezista in conditii umede. Corpul este acoperit cu cauciuc pentru protectie la socuri. Fiecare monocular are o husa pentru protectie si transport.

 • Binocluri panoramice...

  Este o idee excelenta sa instalati aceste binocluri cu fise in zone care sunt vizitate frecvent si care ofera o priveliste panoramica. Tipul de monede si timpul de utilizare sunt configurabile (la cerere, sunt disponibile fise de plastic pe care le puteti comercializa in zona in care este montat binoclul).

 • Binocluri si...

  Yukon Advanced Optics - un lider mondial in dezvoltarea si distributia de instrumente optice pentru vedere pe timp de noapte - a ramas intotdeauna fidel unei  singure misiuni: aceea de a produce o optica de inalta calitate, la un pret accesibil. Produsele Yukon sunt usoare, compacte si durabile. O grija deosebita se acorda fabricarii si design-ului fiecarei componente optice. Nivelul ridicat al controlului calitatii asigura faptul ca fiecare instrument night vision va va incanta de fiecare data cand il veti tine in mana si il veti  folosi.

 • Binocluri si...
 • Trepiede pentru binocluri
 • Accesorii binocluri și...
 • Accesorii outdoor
pe pagina
Se afiseaza 1-12 din 144 articole
Se afiseaza 1-12 din 144 articole