Ocular Celestron Omni Plossl 32mm 1.25"

93323

Ocularele Celestron Omni sunt oculare simetrice Plossl de calitate premium. Cele patru lentile ale fiecarui ocular sunt acoperite antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina pe toate suprafetele (fully multicoated)

Acest produs nu mai este in stoc

290,00 lei

Fisa tehnica

Diametru montare 1.25"
Tip oculare Plossl / Super Plossl
Camp vizual oculare 30° - 52°
Distanta focala oculare 31-35mm

Informatii

Ocularele Celestron Omni sunt oculare simetrice Plossl de calitate premium. Cele patru lentile ale fiecarui ocular sunt acoperite antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina pe toate suprafetele (fully multicoated), iar marginile lentilelor sunt innegrite pentru a minimiza reflexiile interne si a creste contrastul. Fiecare ocular trece printr-un proces in doua etape de eloxare a tubului pentru a preveni reflexiile datorate partii superioare a tubului metalic.

Ocularele Omni au performante bune atat pentru puteri mici de marire, cat si pentru mariri mari cu toate telescoapele si la toate raporturile focale pana la f/4. Corectia culorilor si cea la marginea campului vizual este foarte buna. Tubul ocularelor este filetat la interior pentru a putea accepta filtre pe formatul 1,25". Campul vizual aparent este de 520. Comparatiile critice facute de astronomi experimentati intre diferitele marci de oculare Plossl/Super Plossl au intarit opinia noastra ca ocularele Celestron Omni sunt per ansamblu cele mai bune oculare tip Plossl in gama de pret mediu existente in prezent.