Set oculare si filtre 1,25" Celestron

94303

Setul de oculare si filtre pe formatul 1,25" continut de acest kit reprezinta o colectie de accesorii destinata celor care realizeaza primii pasi in astronomia observationala. Setul permite acoperirea intregii game de puteri de marire posibile cu majoritatea telescoapelor. 

Acest produs nu mai este in stoc

1 190,00 lei

Fisa tehnica

Diametru montare 1.25"
Tip oculare Plossl / Super Plossl
Camp vizual oculare 30° - 52°
Distanta focala oculare Seturi de oculare

Informatii

Setul de oculare si filtre pe formatul 1,25" continut de acest kit reprezinta o colectie de accesorii destinata celor care realizeaza primii pasi in astronomia observationala. Setul permite acoperirea intregii game de puteri de marire posibile cu majoritatea telescoapelor. Filtrele colorate permit evidentierea anumitor detalii in cazul observatiilor planetare, iar filtrul lunar atenueaza lumina lunii foarte intensa in telescoapele mari.

Kitul contine:

- 5 oculare Plossl 1,25" de calitate premium (identice optic cu ocularele din seria Omni) cu distantele focale de 6mm, 8mm, 13mm, 17mm si 32mm. Campul vizual aparent al ocularelor este de 52 grade. Cele patru elemente optice ale fiecarui ocular sunt acoperite antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina pe toate suprafetele (fully multicoated). Rezolutia culorilor si claritatea la marginea campului vizual sunt excelente.

- Lentila Barlow 2" 1,25": Completeaza setul de oculare si ofera un total de 10 puteri de marire diferite cu cele 5 oculare. Dubletul acromat exte acoperit antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina pe toate suprafetele (fully multicoated) astfel ca nu degradeaza imaginea.

- 6 filtre colorate 1,25" necesare pentru evidentierea detaliilor in diferite lungimi de unda in cazul planetelor si a Lunii. Sunt incluse filtrele #12 (galben), #21 (portocaliu), #25 (rosu), #56 (verde deschis), #58A (verde), #80A (albastru deschis).

- Filtru lunar 1,25": Este un filtru neutru ce atenueaza lumina Lunii, util in fazele maxime ale Lunii si in telescoapele mari.

- Geanta de aluminiu pentru pastrare si transport. Cutia are la interior burete taiat dupa forma accesoriilor si un spatiu liber pentru accesorii suplimentare.