Set oculare si filtre 2" Celestron

94305

Setul de oculare, filtre si oglinda diagonala pe formatul 2" continut de acest kit reprezinta o colectie de accesorii destinata celor care realizeaza primii pasi in astronomia observationala.

Acest produs nu mai este in stoc

850,00 lei

-1 040,00 lei

1 890,00 lei

Fisa tehnica

Diametru montare 2"
Camp vizual oculare 53° - 70°
Distanta focala oculare Seturi de oculare

Informatii

Setul de oculare, filtre si oglinda diagonala pe formatul 2" continut de acest kit reprezinta o colectie de accesorii destinata celor care realizeaza primii pasi in astronomia observationala.

Setul permite acoperirea unei game de puteri de marire mici utile pentru observatii la campuri largi de stele, galaxii extinse, nebuloase extinse si pentru explorarea cerului cu telescoape dotate cu focalizatoare pe formatul 2". Filtrele colorate permit evidentierea anumitor detalii in cazul observatiilor planetare. Oglinda diagonala 2" inclusa se poate monta atat la refractoare cu focalizator de 2", cat si la telescoape Schmidt-Cassegrain pentru a permite mentinerea avantajului dat de campul vizual larg al ocularelor de 2".

Kitul contine:

- 3 oculare E-Lux 2": 26mm, 32mm, 40mm. Aceste oculare au un design optic alcatuit din 3 lentile, acoperite antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina pe toate suprafetele (fully multicoated). Campul vizual aparent este de 56 grade.

- Lentila Barlow E-Lux 2X 2": Lentila barlow dubleaza puterea de marire a oricarui ocular prin dublarea distantei focale a telescopului in care este folosita. Lentila Barlow E-Lux este acoperita antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina pe toate suprafetele (fully multicoated).

- 5 filtre colorate pe formatul 2": Aceste filtre permit evidentierea detaliilor in diferite lungimi de unda in cazul planetelor si a Lunii. Sunt incluse filtrele #12 (galben), #21 (portocaliu), #25 (rosu),  #58 (verde), #80A (albastru).

- Oglinda diagonala 2": Aceasta oglinda diagonala premium, multicoated, se poate monta atat la refractoare cu focalizator de 2", cat si la telescoape Schmidt-Cassegrain ce permite mentinerea avantajului dat de campul vizual larg al ocularelor de 2".

- Geanta de aluminiu pentru pastrare si transport. Cutia are la interior burete taiat dupa forma accesoriilor.