Cablu de programare Celestron 93922 Mareste

Cablu de programare Celestron

93922

Pentru a putea realiza un update de firmware pentru telescopul dumneavoatra Celestron computerizat sau pentru a controla telescopului printr-un PC fara intermediul controllerului aveti nevoie de acest cablu de programare.

Acest produs nu mai este in stoc

135,00 lei

Informatii

Pentru a putea realiza un update de firmware pentru telescopul dumneavoatra Celestron computerizat sau pentru a controla telescopului printr-un PC fara intermediul controllerului (util in special daca telescopul este montat permanent intr-un observator sau in curte sau iarna cand temperatura exterioara mica face ca ecranul lcd al controllerului sa inghete) aveti nevoie de acest cablu de programare. Cablul se conecteaza la portul PC al monturii telescopului.

Cablul de programare se foloseste la modele din seriile CPC, CGE, CGE PRO, NexStar GPS. Este compatibil si cu telescoape Advanced GT si NexStar daca este folosit impreuna cu Kit-ul de Porturi Auxilare.

Conectarea la PC se realizeaza la portul serial. Pentru a-l folosi la un port USB trebuie sa achizitionati un convertor USB.

Lungimea cablului: 213.36cm (84")