Pix pentru curatarea opticii LensPen Celestron

93575

Pixul pentru curatarea opticii LensPen de la Celestron este un dispozitiv inovativ, compact ce va permite curatarea rapida a elementelor optice mici precum oculare, binocluri, refractoare, lunete terestre mici si alte elemente optice.

Acest produs nu mai este in stoc

90,00 lei

Informatii

Pixul pentru curatarea opticii LensPen de la Celestron este un dispozitiv inovativ, compact ce va permite curatarea rapida a elementelor optice mici precum oculare, binocluri, refractoare, lunete terestre mici si alte elemente optice. Capul de curatare este realizat dintr-un material foarte fin ce nu zgarie optica si care nu se usca/evapora niciodata. In partea opusa pixul are o pensula pentru indepartarea prafului ce se poate retrage in interiorul pixului pentru pastrare.

Inainte de utilizarea pixului de curatare este necesara citirea cu atentie a instructiunilor acestuia. Nu ne asumam nici o raspundere pentru eventualele pagube produse in urma utilizarii gresite sau datorita utilizarii unei tehnici gresite de curatare. Experienta noastra a aratat ca folosind o tehnica de curatare corecta pixul de curatare nu zgarie elementele optice. In cazul acumularii de depozite de praf, grasimi etc pixul de curatare trebuie curatat sau inlocuit cu altul nou.