Binoclu Landscout 12x50 Celestron

71363

Binoclurile LandScout folosesc prisme porro si beneficiaza de cele mai avansate caracteristici pentru raspunde necesitatilor oricarui pasionat de natura.

Cu puterea de marire 12x a acestui binoclu veti putea aduce mai aproape de dumneavoastra orice subiect pentru a-i urmari detaliile.

Acest produs nu mai este in stoc

690,00 lei

Fisa tehnica

Diametru obiectiv 41-50mm
Putere de marire 11-15X
Tip prisme Porro
Serie (binocluri Celestron) LandScout

Informatii

Binoclurile LandScout folosesc prisme porro si beneficiaza de cele mai avansate caracteristici pentru raspunde necesitatilor oricarui pasionat de natura. Binoclurile sunt protejate la apa, la ceata  si sunt umplute cu azot. Carcasa este usoara, dar durabila si este  fabricata din aluminiu pentru a asigura rezistenta la utilizarea pe teren.

Cu puterea de marire 12x a acestui binoclu veti putea aduce mai aproape de dumneavoastra orice subiect pentru a-i urmari detaliile. Apertura larga de 50mm ofera o capacitate cerescuta de adunare a luminii si face acest binoclu o optiune potrivita pentru observarea naturii in perioadele sale cele mai interesante: dimineata si seara. Cupele de oculare pot fi reglate pentru a oferi distanta perfecta pentru obtinerea celui mai bun camp vizual.

Daca doriti sa realizati sesiuni de observatie mai lungi, binoclurile pot fi montate pe un trepied.

In pachetul de livrare veti mai gasi: capace, curea pentru transport, material textil pentru curatarea lentilelor si geanta de transport.

Design optic: porro

Prisme: BaK4

Diametrul obiectivelor: 50mm

Putere de marire: 12X

Camp vizual: 5.5 grade

Camp vizual la 1000m: 96m

Close focus: 7m

Relief ocular: 15 mm

Diam. pupilei de iesire: 4.1 mm

Luminozitate relativa: 16.8

Factor Twilight: 24.5

Distanta interpupilara: 56-72

Ajustarea dioptriilor: +/- 4

Greutate: 941 grame

Alte accesorii: geanta transport

Garantie: 2 ani