Binoclu SkyMaster 20X80 Celestron

71018

Binoclul Celestron SkyMaster 20X80 cu obiectivele lui de 80mm diametrul ofera o luminozitate crescuta in medii intunecate si in astronomie. Obiectivul alcatuit din patru elemente permite o focalizare extrem de clara si precisa pe intreg campul vizual. 

Acest produs nu mai este in stoc

850,00 lei

Fisa tehnica

Diametru obiectiv 71-80mm
Putere de marire 16-20X
Tip prisme Porro
Serie (binocluri Celestron) SkyMaster

Informatii

Binoclul Celestron SkyMaster 20X80 cu obiectivele lui de 80mm diametrul ofera o luminozitate crescuta in medii intunecate si in astronomie. Obiectivul alcatuit din patru elemente permite o focalizare extrem de clara si precisa pe intreg campul vizual. Relieful ocular mare permite utilizarea lui si de catre persoanele ce poarta ochelari. Bara cu adaptor pentru trepied permite montarea acestui binoclu pe un trepied suficient de solid.

Seria SkyMaster de la Celestron contine binocluri cu apertura mare, ideala pentru observatii astronomice, dar si terestre in special la distante mari. Fiecare binoclu contine prisme din sticla BK4 acoperite cu straturi antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina (multicoated). Pentru o stabilitate mai mare si o mentinere mai buna a aliniamentului optic modelele de 80mm si 100mm au un corp intarit suplimentar la interior, precum si un adaptor metalic pentru trepied super rigid.

Caracteristici

Design optic: porro, multicoated

Diametrul obiectivelor: 80mm

Putere de marire: 20X

Camp vizual: 3,2 grade

Diam. pupilei de iesire: 4mm

Relief ocular: 17mm

Near focus: 24,38m

Greutate: 2126 grame

Alte accesorii: adaptor trepied inclus, geanta transport

Garantie: 2 ani

Prezentarea binoclurilor SkyMaster