Lupa mare iluminata cu led 2X - 4X Mareste

Lupa mare iluminata cu led 2X - 4X Celestron

44802

Aceasta lupa este dotata cu un iluminator cu led ce produce o lumina alba. Datorita marimii mari a lupei aceasta este utila pentru citit, filatelie, numismatica, in activitati de restaurare sau pentru inspectia materialelor. Lupa include la baza ei o lupa mai mica care produce o marire de 4X. 

Acest produs nu mai este in stoc

60,00 lei

Informatii

Aceasta lupa este dotata cu un iluminator cu led ce produce o lumina alba. Datorita marimii mari a lupei aceasta este utila pentru citit, filatelie, numismatica, in activitati de restaurare sau pentru inspectia materialelor. Lupa include la baza ei o lupa mai mica care produce o marire de 4X. Astfel dupa studierea obiectului la marire de 2X se pot amplifica detaliile mici folosind lupa mica cu marire de 4X. Optica este realizata dintr-o lentila de acril de inalta calitate.

Marire: 2X si 4X

Diametrul: lentila mare cu marire 2X - 108mm, lentila mica cu marire 4X - 25mm

Sistem optic: lentila din acril de inalta calitate

Iluminare: led

Alimentare: 2 baterii LR1130 (incluse)

Dimensiuni: 224 mm x 114 mm x 15 mm

Greutate: 119 grame

Lupele iluminate Celestron sunt lupe multifunctionale ce pot fi utilizate pentru studierea unei multitudini de obiecte in multe domenii de interes precum hobbiuri, educatie, controlul calitatii, industrie, bijuterie si medicina: monezi, timbre, pietre pretioase, insecte, plante, gandaci, roci, placi cu circuite electronice, materiale, bijuterii, piele si leziuni ale pielii etc. Sistemul de iluminare cu care este dotata fiecare lupa asigura o iluminare buna a obiectului inspectat indiferent de conditiile de lumina ale mediului in care se utilizeaza, astfel ca detaliile sunt mai vizibile si mai bine definite pentru ochiul uman.