Cablu dublu de transmitere (fibra optica) Lacerta

cablutransfo

Sursa exterioara de lumina rece 150W cu halogen este varianta clasica de iluminare de mare intensitate atat pentru microscoape biologice, cat si pentru microscoapestereo si industriale. Acest tip de iluminare are mai multe avantaje.

Acest produs nu mai este in stoc

690,00 lei

Informatii

Sursa exterioara de lumina rece 150W cu halogen este varianta clasica de iluminare de mare intensitate atat pentru microscoape biologice, cat si pentru microscoapestereo si industriale. Acest tip de iluminare are mai multe avantaje. Datorita faptului ca sursa de iluminare este externa, asezata langa microscop, iar lumina este transmisa prin fibra optica, preparatele nu se incalzesc de la caldura degajata de becul cu halogen, element foarte important in analiza culturilor vii, de exemplu. Tot datorita acestui fapt, acest tip de iluminare poate fi folosit cu orice tip de microscop (biologic, stereo sau industrial). Intensitatea luminii emise este foarte mare, iar prin reglarea directiei cablurilor de fibra optica se poate realiza o iluminare uniforma, fara umbre a preparatelor.

Pentru microscoapele biologice se folosesc cablurile de fibra optica pentru transmiterea luminii. Pentru microscoapele stereo se pot folosi atat cablurile de fibra optica, cat si un inel optic ce se monteaza la obiectiv.