Trepied Centaurus-10 Micron Mareste

Trepied Centaurus Otel-10 Micron

145 2055

Trepiedul Centaurus este realizat din otel inoxidabil, aluminiu anodizat, cu un sistem de picioare format din doua bare fixe si una mobila, fixarea elementelor realizandu-se cu suruburi. 

Acest produs nu mai este in stoc

0,00 lei

Informatii

Trepiedul Centaurus este realizat din otel inoxidabil, aluminiu anodizat, cu un sistem de picioare format din doua bare fixe si una mobila, fixarea elementelor realizandu-se cu suruburi. Trepiedul este compatibil cu montura GM2000 realizata de 10 Micron, dar si cu monturi Astrophysics AP 900 si AP1200, Celestron si Meade folosind placi adaptoare speciale. Trepiedul poate fi nivelat cu precizie folosind cele doua bule de nivel incluse. Blocarea partilor mobile extensibile ale picioarelor se realizeaza cu 2 suruburi pe fiecare picior ce confera atat siguranta, cat si stabilitate. Picioarele sunt dotate cu platforme antivibratie si antiscufundare ce se pot regla pe inaltime. Suportul pentru accesorii din material textil este rezistent la apa. Trepiedul poate fi transportat folosind geanta de transport din material textil, capitonata si rezistent la apa.

Caracteristici

Material Tuburi de otel inoxidabil si elemente de aluminiu anodizat
Greutate

25 kg

Sarcina maxima de incarcare 100 kg
Inaltimea

100cm - 160 cm

Dimensiuni inchis: 100cmX35cm

Trepied Centaurus, otel, cu geanta

Contine: Trepied Centaurus, geanta, suport pentru accesorii (nu include placi de montare a telescopului)

Trepiedul Centaurus - otel este disponibil la comanda. Timpul de asteptare este cuprins intre 2 saptamani si 2 luni, in functie de situatia stocurilor.