Set oculare Q Clasic Baader Planetarium

2957000

Setul de oculare Q clasic contine cele 4 oculare ortoscopice/plossl Clasic  (6mm, 10mm, 18mm, 32mm) , o cutie de pastrare, o turela pentru 4 oculare si o lentila Barlow Q 2,25x.

Acest produs nu mai este in stoc

999,00 lei

-361,00 lei

1 360,00 lei

Informatii

Setul de oculare Q clasic contine cele 4 oculare ortoscopice/plossl Clasic (6mm, 10mm, 18mm, 32mm) , o cutie de pastrare, o turela pentru 4 oculare si o lentila Barlow Q 2,25x.

Ocularele Abbe ortoscopice sunt recunoscute pentru abilitatea lor de a oferi cea mai mare rezolutie, cel mai bun contrast si cea mai buna transmisie a luminii dintre designurile de oculare moderne. Calitatea imaginilor on-axis este perfecta, iar designul ortoscopic asigura lipsa distorsiunilor. Contrastul si  transmisia de lumina sunt maximizate printr-un numar mic de 4 elemente si numai 4 suprafete in contact cu aerul. Toate lentilele sunt acoperite cu straturi antireflex multiple ce asigura un nivel foarte mare al transmisiei de lumina prin elementele de sticla. Marginile lentilelor sunt innegrite pentru a reduce reflexiile interne. Corpul metalic al ocularului este anodizat in negru  si dispune de un filet de filtre intern la capat. Optica este atat de buna incat senzatia este de disparitie a lentilelor de sticla. watches the fire dancing in her eyes

Cele mai bune oculare planetare, ocularele Zeiss Abbe Ortoscopice, sunt vazute ca fiind cele mai bune oculare produse vreodata, reprezentand standardul fata de care se compara toate celelalte oculare premium. Din pacate, aceste oculare au fost produse in serie limitata mica, iar preturile pentru acestea pe piata produselor uzate ajunge si pana la 800$ bucata. Baader Planetarium, de-a lungul a multor ani de cercetari si productie de oculare, beneficiind de experienta specialistilor de la Zeiss reuseste inca o data sa produca oculare ortoscopice ce se pot compara cele mai bune oculare ortoscopice, dar care raman la un pret relativ mic. In urma comparatiilor critice a ocularelor ortoscopice clasice Baader cu alte oculare ortoscopice (toate fiind mult mai scumpe) realizate de noi nu se observa diferente semnificative de calitate a imaginilor. Ocularele ortoscopice clasice produc o imagine foarte asemanatoare de cea a ocularelor ortoscopice genuine Baader, care au fost de peste 10 ani cele mai bune oculare ortoscopice produse in masa (acum indisponibile). Putem afirma ca aceste oculare ortoscopice clasice produse de Baader reprezinta in prezent cele mai bune oculare ortoscopice disponibile si accesibile astronomilor amatori care doresc sa obtina cele mai bune imagini planetare, lunare si solare fara a investi o mica avere intr-un set de oculare.