Telescop reflector newtonian Powerseeker 114EQ Celestron

21045

Telescopul reflector newtonian Powerseeker 114EQ este telescop pentru incepatori, un instrument excelent pentru realizarea primilor pasi in astronomie oferind o combinatie buna intre optica de calitate, pret mic, performanta.

Acest produs nu mai este in stoc

950,00 lei

Fisa tehnica

Design optic telescoape Reflector newtonian
Tip montura Ecuatoriala manuala
Serie (telescoape Celestron) Powerseeker
Diametru telescop 81-120mm

Informatii

Seria de telescoape pentru astronomie Powerseeker de la Celestron cuprinde lunete (refractoare) si telescoape reflectoare newtoniene pe monturi altazimutale si ecuatoriale. Acestea sunt adresate incepatorilor si copiilor, si ofera o combinatie perfecta de calitate, valoare si putere. Elementele optice ale fiecarui model de telescop sunt acoperite pe toate suprafetele cu straturi antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina. Monturile ecuatoriala si altazimutala cu care vin acestea sunt deosebit de portabile si asigura o stabilitate adecvata telescopului pentru observatii vizuale.

Telescopul reflector newtonian Powerseeker 114EQ este telescop pentru incepatori, un instrument excelent pentru realizarea primilor pasi in astronomie oferind o combinatie buna intre optica de calitate, pret mic, performanta. Fata de celelalte telescoapele din seria Powerseeker, acest telescop utilizeaza o oglinda de 114mm diametrul ca si obiectiv colector de lumina ce permite realizarea de observatii la Luna, planete si cateva sute de obiecte deepsky. Montura ecuatoriala face ca urmarirea miscarii pe cer a obiectelor astronomice sa fie precisa si usor de realizat.

Caracteristici

Diametru 114mm
Design optic reflector newtonian
Distanta focala 900mm
Raport focal f/7,89
Marire teoretica maxima 228X
Magnitudine stelara maxima 12,8
Rezolutie (arcsec.) 1,02
Cautator 5X24
Diametrul focalizatorului 1,25"
Montura ecuatoriala EQ1
Controlul miscarii

RA si DEC

Motor optional pe axa RA
Suport pentru accesorii da
Trepied Aluminiu
Oculare Kellner 20mm, SR 4mm, lentila barlow 3X
Alte accesorii software planetariu The Sky Level 1
Dimensiunea tubului 86 cm
Greutate 8,62 Kg
Garantie 2 ani