Telescop reflector newtonian Astromaster 114EQ Celestron

31042

Reflectorul newtonian Astromaster 114EQ este un telescop excelent pentru realizarea primilor pasi in astronomie oferind o combinatie buna intre optica de calitate, pret mic, performanta. Oglinda 114mm ofera o putere de adunare a luminii mai mare decat modele mai mici din serie, instrumentul fiind un bun performer in observatii deepsky, dar si planetare.

Acest produs nu mai este in stoc

1 080,00 lei

Fisa tehnica

Design optic telescoape Reflector newtonian
Tip montura Ecuatoriala manuala
Serie (telescoape Celestron) Astromaster
Diametru telescop 81-120mm

Informatii

Reflectorul newtonian Astromaster 114EQ este un telescop excelent pentru realizarea primilor pasi in astronomie oferind o combinatie buna intre optica de calitate, pret mic, performanta. Oglinda 114mm ofera o putere de adunare a luminii mai mare decat modele mai mici din seria Astromaster, instrumentul fiind un bun performer in observatii deepsky, dar si planetare.

Cautatorul cu led rosu este motat permanent pe tubul optic. Ocularul erecting de 10mm produce imagini nerasturnate, astfel ca acesta este util pentru realizarea de observatii terestre. Montura ecuatoriala solida permite urmarirea miscarilor obiectelor ceresti pe cerul nopti. Sistemele de prindere ale telescopului nu necesita utilizarea de unelte pentru asamblarea lui. Trepiedul de otel cu diametrul picioarelor de 1,25" asigura o stabilitate buna instrumentului.

Caracteristici

Diametru 114mm
Design optic reflector newtonian
Distanta focala 1000mm
Raport focal f/8,77
Marire teoretica maxima 228X
Magnitudine stelara maxima 12,8
Rezolutie (arcsec.) 1,02
Cautator punct rosu
Diametrul focalizatorului 1,25"
Montura ecuatoriala EQ2
Controlul miscarii

RA si DEC

Suport pentru accesorii da
Trepied Otel 1,25"
Oculare 20mm, 10mm erector
Alte accesorii software planetariu The Sky X
Dimensiunea tubului 50,8 cm
Greutate 7,71 Kg
Garantie 2 ani