Telescop refractor Powerseeker 60AZ Celestron

21039

Refractorul Powerseeker 60 este un telescop pentru incepatori, un instrument excelent pentru copiii dvs. oferind o combinatie buna intre optica de calitate, pret mic, performanta. Aceasta luneta este foarte portabila si usor de utilizat datorita monturii altazimutale. Obiectivul de 60mm diametrul permite efectuarea de observatii vizuale la Luna, planete si la obiecte deepsky stralucitoare.

Acest produs nu mai este in stoc

450,00 lei

Fisa tehnica

Design optic telescoape Refractor acromat
Tip montura Alt-Azimutala manuala
Serie (telescoape Celestron) Powerseeker
Diametru telescop 20-80mm

Informatii

Seria de telescoape pentru astronomie Powerseeker de la Celestron cuprinde lunete (refractoare) si telescoape reflectoare newtoniene pe monturi altazimutale si ecuatoriale. Acestea sunt adresate incepatorilor si copiilor, si ofera o combinatie perfecta de calitate, valoare si putere. Elementele optice ale fiecarui model de telescop sunt acoperite pe toate suprafetele cu straturi antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina. Monturile ecuatoriala si altazimutala cu care vin acestea sunt deosebit de portabile si asigura o stabilitate adecvata telescopului pentru observatii vizuale.

Refractorul Powerseeker 60 este un telescop pentru incepatori, un instrument excelent pentru copiii dvs. oferind o combinatie buna intre optica de calitate, pret mic, performanta. Aceasta luneta este foarte portabila si usor de utilizat datorita monturii altazimutale. Obiectivul de 60mm diametrul permite efectuarea de observatii vizuale la Luna, planete si la obiecte deepsky stralucitoare. De asemenea poate fi utilizat fara probleme pentru observatii terestre. Greutatea mica a telescopului il face un instrument portabil.

Caracteristici

Diametru

60mm

Design optic

refractor acromat

Distanta focala

700mm

Raport focal

f/11,67

Marire teoretica maxima

120X

Magnitudine stelara maxima

11,4

Rezolutie (arcsec.)

1,93

Cautator

5X24

Diametrul focalizatorului

1,25"

Montura

altazimutala

Controlul miscarii

altitudine si azimut

Suport pentru accesorii

nu

Trepied

Aluminiu

Oculare

Kellner 20mm, SR 4mm, lentila barlow 3X

Oglinda diagonala

1,25"

Alte accesorii

software planetariu The Sky Level 1

Dimensiunea tubului

71cm

Greutate

3,18 Kg

Garantie

2 ani

Telescoape Powerseeker AZ