Telescop refractor Powerseeker 50AZ Celestron

21039

Refractorul Powerseeker 60 este un telescop pentru incepatori, un instrument mic, usor si intuitiv de utilizat, excelent pentru copiii dvs. oferind o combinatie buna intre optica de calitate, pret mic, performanta. Aceasta luneta este foarte portabila si usor de utilizat datorita monturii altazimutale. 

Acest produs nu mai este in stoc

320,00 lei

Fisa tehnica

Design optic telescoape Refractor acromat
Tip montura Alt-Azimutala manuala
Serie (telescoape Celestron) Powerseeker
Diametru telescop 20-80mm

Informatii

Seria de telescoape pentru astronomie Powerseeker de la Celestron cuprinde lunete (refractoare) si telescoape reflectoare newtoniene pe monturi altazimutale si ecuatoriale. Acestea sunt adresate incepatorilor si copiilor, si ofera o combinatie perfecta de calitate, valoare si putere. Elementele optice ale fiecarui model de telescop sunt acoperite pe toate suprafetele cu straturi antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina. Monturile ecuatoriala si altazimutala cu care vin acestea sunt deosebit de portabile si asigura o stabilitate adecvata telescopului pentru observatii vizuale.

Refractorul Powerseeker 60 este un telescop pentru incepatori, un instrument mic, usor si intuitiv de utilizat, excelent pentru copiii dvs. oferind o combinatie buna intre optica de calitate, pret mic, performanta. Aceasta luneta este foarte portabila si usor de utilizat datorita monturii altazimutale. Obiectivul de 50mm diametrul permite efectuarea de observatii vizuale la Luna, planete si la obiecte deepsky stralucitoare. De asemenea, telescopul poate fi utilizat fara probleme pentru observatii terestre, oglinda diagonala erectoare producand imagini corect orientate. Greutatea mica a telescopului il face un instrument portabil.

Diametru 50mm
Design optic refractor acromat
Distanta focala 600mm
Raport focal f/12
Marire teoretica maxima 100X
Magnitudine stelara maxima 11
Rezolutie (arcsec.) 2,32
Cautator 5X24
Diametrul focalizatorului 0,96"
Montura altazimutala
Controlul miscarii

altitudine si azimut

Suport pentru accesorii da
Trepied Aluminiu
Oculare 20mm (30X), 12mm (50X), 4mm (150X), lentila barlow 3X
Oglinda diagonala 0,96" erectoare
Alte accesorii software planetariu The Sky Level 1
Dimensiunea tubului 60.96cm
Greutate 2,72 Kg
Garantie 2 ani