Telescop refractor Powerseeker 60EQ Celestron

21043

Refractorul Powerseeker 60 este un telescop pentru incepatori, un instrument excelent pentru copiii dvs. oferind o combinatie buna intre optica de calitate, pret mic, performanta. Aceasta luneta este foarte portabila si usor de utilizat.

Acest produs nu mai este in stoc

650,00 lei

Fisa tehnica

Design optic telescoape Refractor acromat
Tip montura Ecuatoriala manuala
Serie (telescoape Celestron) Powerseeker
Diametru telescop 20-80mm

Informatii

Seria de telescoape pentru astronomie Powerseeker de la Celestron cuprinde lunete (refractoare) si telescoape reflectoare newtoniene pe monturi altazimutale si ecuatoriale. Acestea sunt adresate incepatorilor si copiilor, si ofera o combinatie perfecta de calitate, valoare si putere. Elementele optice ale fiecarui model de telescop sunt acoperite pe toate suprafetele cu straturi antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina. Monturile ecuatoriala si altazimutala cu care vin acestea sunt deosebit de portabile si asigura o stabilitate adecvata telescopului pentru observatii vizuale.

Refractorul Powerseeker 60 este un telescop pentru incepatori, un instrument excelent pentru copiii dvs. oferind o combinatie buna intre optica de calitate, pret mic, performanta. Aceasta luneta este foarte portabila si usor de utilizat. Montura ecuatoriala permite urmarirea miscarii pe cer a obiectelor astronomice. Obiectivul de 60mm diametrul permite efectuarea de observatii vizuale la Luna, planete si la obiecte deepsky stralucitoare. De asemenea poate fi utilizat fara probleme pentru observatii terestre. Greutatea sa mica il face un telescop portabil.

Caracteristici

Diametru 60mm
Design optic refractor acromat
Distanta focala 900mm
Raport focal f/15
Marire teoretica maxima 120X
Magnitudine stelara maxima 11,4
Rezolutie (arcsec.) 1,93
Cautator 5X24
Diametrul focalizatorului 1,25"
Montura ecuatoriala EQ1
Controlul miscarii

RA si DEC

Suport pentru accesorii da
Trepied Aluminiu
Oculare Kellner 20mm, SR 4mm, lentila barlow 3X
Oglinda diagonala 1,25"
Alte accesorii software planetariu The Sky Level 1
Dimensiunea tubului 91cm
Greutate 4,54 Kg
Garantie 2 ani