Telescop refractor Powerseeker 70EQ Celestron

21037

Refractorul Powerseeker 70EQ este un telescop excelent pentru realizarea primilor pasi in astronomie oferind o combinatie buna intre optica de calitate, pret mic si performanta. Obiectivul acromat de 70mm este acoperit antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina 

Acest produs nu mai este in stoc

810,00 lei

Fisa tehnica

Design optic telescoape Refractor acromat
Tip montura Ecuatoriala manuala
Serie (telescoape Celestron) Powerseeker
Diametru telescop 20-80mm

Informatii

Seria de telescoape pentru astronomie Powerseeker de la Celestron cuprinde lunete (refractoare) si telescoape reflectoare newtoniene pe monturi altazimutale si ecuatoriale. Acestea sunt adresate incepatorilor si copiilor, si ofera o combinatie perfecta de calitate, valoare si putere. Elementele optice ale fiecarui model de telescop sunt acoperite pe toate suprafetele cu straturi antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina. Monturile ecuatoriala si altazimutala cu care vin acestea sunt deosebit de portabile si asigura o stabilitate adecvata telescopului pentru observatii vizuale.

Refractorul Powerseeker 70EQ este un telescop excelent pentru realizarea primilor pasi in astronomie oferind o combinatie buna intre optica de calitate, pret mic si performanta. Obiectivul acromat de 70mm este acoperit antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina si produce imagini mai luminoase decat modelele de 60mm datorita aperturii mai mari. Montura ecuatoriala permite urmarirea miscarii pe cer a obiectelor astronomice. Obiectivul de 70mm diametrul permite efectuarea de observatii vizuale la Luna, planete si la obiecte deepsky stralucitoare. De asemenea telescopul poate fi utilizat pentru observatii terestre, montura putand fi utilizata si in mod altazimutal.

Caracteristici

Diametru 70mm
Design optic refractor acromat
Distanta focala 700mm
Raport focal f/10
Marire teoretica maxima 140X
Magnitudine stelara maxima 11.9
Rezolutie (arcsec.) 1,65
Cautator 5X24
Diametrul focalizatorului 1,25"
Montura ecuatoriala EQ1
Controlul miscarii

RA si DEC

Suport pentru accesorii da
Trepied Aluminiu
Oculare Kellner 20mm, SR 4mm, lentila barlow 3X
Oglinda diagonala 1,25"
Alte accesorii software planetariu The Sky Level 1
Dimensiunea tubului 96 cm
Greutate 8,62 Kg
Garantie 2 ani