Telescop refractor Powerseeker 80EQ Celestron

21048

Refractorul Powerseeker 80 este un telescop pentru amatori, un instrument excelent pentru realizarea primilor pasi in astronomie oferind o combinatie buna intre optica de calitate, pret mic, performanta.

Acest produs nu mai este in stoc

890,00 lei

Fisa tehnica

Design optic telescoape Refractor acromat
Tip montura Ecuatoriala manuala
Serie (telescoape Celestron) Powerseeker
Diametru telescop 20-80mm

Informatii

Seria de telescoape pentru astronomie Powerseeker de la Celestron cuprinde lunete (refractoare) si telescoape reflectoare newtoniene pe monturi altazimutale si ecuatoriale. Acestea sunt adresate incepatorilor si copiilor, si ofera o combinatie perfecta de calitate, valoare si putere. Elementele optice ale fiecarui model de telescop sunt acoperite pe toate suprafetele cu straturi antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina. Monturile ecuatoriala si altazimutala cu care vin acestea sunt deosebit de portabile si asigura o stabilitate adecvata telescopului pentru observatii vizuale.

Refractorul Powerseeker 80 este un telescop pentru amatori, un instrument excelent pentru realizarea primilor pasi in astronomie oferind o combinatie buna intre optica de calitate, pret mic, performanta. Obiectivul acromat de 80mm produce imagini cu 78% mai luminoase decat modelele de 60mm. Montura ecuatoriala permite urmarirea miscarii pe cer a obiectelor astronomice. Obiectivul de 80mm diametrul permite efectuarea de observatii vizuale la Luna, planete si la obiecte deepsky stralucitoare. De asemenea telescopul poate fi utilizat pentru observatii terestre, montura putand fi utilizata si in mod altazimutal.

Caracteristici

Diametru 80mm
Design optic refractor acromat
Distanta focala 900mm
Raport focal f/11,25
Marire teoretica maxima 160X
Magnitudine stelara maxima 12
Rezolutie (arcsec.) 1,45
Cautator 5X24
Diametrul focalizatorului 1,25"
Montura ecuatoriala EQ1
Controlul miscarii

RA si DEC

Suport pentru accesorii da
Trepied Aluminiu
Oculare Kellner 20mm, SR 4mm, lentila barlow 3X
Oglinda diagonala 1,25"
Alte accesorii software planetariu The Sky Level 1
Dimensiunea tubului 96 cm
Greutate 8,62 Kg
Garantie 2 ani

Instalarea telescopului