Telescop Celestron Travel Scope 50

21038

Telescopul Travel Scope 50 a fost proiectat pentru a oferi astronomilor incepatori un telescop mic si portabil, complet echipat care sa incapa intr-o geanta compacta pentru a putea fi luat in orice calatorie. 

Acest produs nu mai este in stoc

350,00 lei

Fisa tehnica

Diametru obiectiv 41-50mm
Unghi de vizualizare 45°
Design optic telescoape Refractor acromat
Tip montura Alt-Azimutala manuala
Serie (telescoape Celestron) Instrumente speciale
Diametru telescop 20-80mm

Informatii

Telescopul Travel Scope 50 a fost proiectat pentru a oferi astronomilor incepatori un telescop mic si portabil, complet echipat care sa incapa intr-o geanta compacta pentru a putea fi luat in orice calatorie. Telescopul este realizat din materiale de cea mai inalta calitate pentru a oferi durabilitate, stabilitate si satisfactie deplina in utilizarea lui. Obiectivul refractorului este realizat din cea mai buna sticla optica si ofera imagini clare, bine definite si contrastante pe intreg campul vizual. Prisma diagonala erectoare permite utilizarea telescopului atat pentru observatii astronomice, cat si pentru observatii terestre.

Telescopul este usor de instalat si nu necesita aproape deloc intretinere. Trepiedul altazimutal fotografic asigura o platforma stabila pentru telescop si permite manevrarea facila a acestuia. Rucsacul inclus in pachetul de livrare este compact, protejeaza intreg telescopul si este compartimentat pentru a gazdui sigur fiecare piesa.

Caracteristici

Diametru 50mm
Design optic refractor acromat
Distanta focala 360mm
Raport focal f/7.2
Marire teoretica maxima 100X
Acoperiri antireflex fully coated
Rezolutie (arcsec.) 2.32
Prisma diagonala 1,25" erectoare
Oculare incluse 20mm (18X), 8mm (45X)
Cautator 2x20
Diametrul focalizatorului 1,25"
Montura trepied foto altazimutal
Controlul miscarii

altitudine si azimut

Greutate 1kg
Garantie 2 ani

Seria TravelScope